Schuifpui in Nieuw Vennep

Laat uw schuifpui plaatsen door Belisol Haarlem. De medewerkers van Belisol zijn ervaren vakmensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Gezinnen kiezen massaal voor de schuifpui. Deze staat voor gemak en comfort. De schuifpui zorgt voor een ideale verbinding van de woonkamer met de tuin.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Haarlem.

  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u vlakbij Nieuw Vennep.

De adviseurs van Belisol Haarlem vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van schuifpuien. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem heeft schuifpuien geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Nieuw Vennep. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
Dianca uit Nieuw Vennep: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Wilt u meer weten over de ervaringen met Belisol Haarlem? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Haarlem.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij staan u graag te woord. Samen kijken we naar de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!