Schuifpui kopen in Nieuw Vennep

De schuifpui is erg populair. Belisol Haarlem is expert in het plaatsen van schuifpuien. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment schuifpuien toont.

Nabij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Een schuifpui is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. De schuifpui is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben de schuifpuien van Belisol een lange levensduur.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor een schuifpui? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van een schuifpui van Belisol Haarlem u kunnen overhalen.

  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.
  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt in de buurt van Nieuw Vennep.

Deze showroom heeft een ruime keuze schuifpuien, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Peter Van Balen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 39 in Haarlem. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de Belisol experts. Het nummer is 023 881 21 21.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor de schuifpuien van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Nieuw Vennep. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Wilt u meer weten over de ervaringen met Belisol Haarlem? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. Onze verkopers heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Bij ons is ieder project maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!