Aluminium deuren in Nieuw Vennep

Denkt u erover aluminium deuren te plaatsen? Belisol Haarlem geeft u graag met advies op maat.

Vlakbij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

De mogelijkheden van een aluminium deur zijn eindeloos. Kiest u voor een slank en elegant profiel? Of een industriële sfeer? Er zijn opties genoeg.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Twijfelt u over de keuze voor aluminium deuren? Wellicht dat de volgende 3 pluspunten van aluminium deuren van Belisol Haarlem u kunnen overtuigen.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Aluminium deuren zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Haarlem

Vlakbij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem.

Belisol Haarlem heeft een groot scala aluminium deuren. De verkopers helpen u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van aluminium deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u de meest recente beoordelingen.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Nieuw Vennep. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Wij hechten waarde aan begeleiding en maatwerk. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!