Kunststof kozijnen Nieuw Vennep

Een nieuw kunststof kozijn nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom tientallen kunststof kozijnen aan.

In de buurt van Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Een kunststof kozijn is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type kozijn is zowel op korte, als lange termijn vaak het voordeligst. Daarom zijn kunststof kozijnen zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof kozijn van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Nieuw Vennep.

Bij Belisol in Haarlem vindt u een ruime keuze uit diverse modellen kunststof kozijnen. De kans is groot dat er een model tussen zit dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan begeleidt eigenaar Peter Van Balen u graag opweg naar de juiste keuze. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 39 in Haarlem. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Haarlem helpt u graag aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof kozijnen van Belisol.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Nieuw Vennep op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
Christien uit Nieuw Vennep: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Op zoek naar meer ervaringen over Belisol Haarlem? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto's van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs in de showroom van Belisol Haarlem.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Haarlem. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!