Kunststof kozijnen Nieuw Vennep

Alle kunststof kozijnen van Belisol zijn op maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe kozijnen te plaatsen? Belisol Haarlem voorziet u graag van een gedegen advies.

Nabij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Kunststof kozijnen worden tegenwoordig vele malen vaker geplaatst dan houten kozijnen. Laat u zich voor aankoop eerst goed informeren over het type kozijn dat bij u past.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Kent u de voordelen van kunststof kozijnen al? Belisol Haarlem verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Haarlem

In de contreien van Nieuw Vennep vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Deze vestiging in Haarlem heeft een ruim assortiment deuren en kunststof kozijnen. De eigenaar, Peter Van Balen, staat garant voor een optimale klantervaring. Komt u binnenkort langs? De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de exacte openingstijden.U kunt ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt u bellen naar 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen. Wij vroegen klanten hun ervaring met ons te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
Christien uit Nieuw Vennep: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Haarlem achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof kozijnen op Belisol.nl.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Haarlem?

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!