Houten deuren Nieuw Vennep

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

Nabij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Haarlem.

  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Nieuw Vennep.

De vestiging van Belisol in Haarlem beschikt over een grote collectie houten deuren. De vakspecialisten voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Nieuw Vennep. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 39, Haarlem. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor houten deuren van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

Wilvid uit Nieuw Vennep: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."
"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Haarlem. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Haarlem beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Neem een kijkje bij Belisol Haarlem.

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, maken we advies op maat. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.