Houten deuren in Nieuw Vennep

Denkt u erover een houten deur te vervangen of te plaatsen? Belisol Haarlem is expert in alle type deuren en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw woning past.

In de buurt van Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten deuren zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten deuren van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Nieuw Vennep.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Peter Van Balen helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Nieuw Vennep. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
Dennis uit Haarlem: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Meer informatie over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

We zien u graag bij Belisol Haarlem.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Haarlem. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Haarlem. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!