Houten deuren Nieuw Vennep

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

In de buurt van Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Haarlem.

  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u vlakbij Nieuw Vennep.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Peter Van Balen helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Referenties

Belisol in Haarlem heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van houten deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Haarlem de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"
"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Nieuw Vennep. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."

Meer informatie over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Belisol Haarlem nodigt u graag uit in de showroom.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor vrijblijvend advies op maat en heten u van harte welkom!