Houten kozijnen Nieuw Vennep

Kiest u voor een hardhouten kozijn? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden de kozijnen altijd geplaatst door vakexperts.

In de buurt van Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Een houten kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Haarlem de ideale oplossing is:

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Nieuw Vennep.

Eigenaar Peter Van Balen van Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de diverse modellen houten kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Deze locatie heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of om vragen te stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Haarlem helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Nieuw Vennep. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."
Peter uit Nieuw Vennep: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."

Meer ervaringen over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten kozijnen: .

Kom naar Belisol Haarlem.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. We zien u graag tegemoet komen in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!