Houten kozijnen in Nieuw Vennep

Denkt u erover houten kozijnen te plaatsen? Belisol Haarlem voorziet u graag vrijblijvend van een op maat gemaakt adviesgesprek.

Vlakbij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Houten kozijnen zijn sinds jaar en dag favoriet. Ze zijn er in veel verschillende vormen, soorten en maten. Robuust, landelijk of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Haarlem.

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Nieuw Vennep.

In de showroom van Belisol Haarlem helpt eigenaar Peter Van Balen u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Haarlem. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Nieuw Vennep. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Meer reviews lezen over Belisol Haarlem? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten kozijnen.

Kom naar Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!