Houten kozijn kopen in Nieuw Vennep

Kiest u voor een hardhouten kozijn? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden de kozijnen altijd geplaatst door vakexperts.

Vlakbij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een houten kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Landelijk of industrieel? Klassiek of modern? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Houten kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten kozijnen van Belisol Haarlem.

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Nieuw Vennep.

Eigenaar Peter Van Balen van Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de diverse modellen houten kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Deze locatie heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of om vragen te stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten kozijn van Belisol.

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Haarlem. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Nieuw Vennep. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Zien we u bij Belisol Haarlem?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. We zien u graag tegemoet komen in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!