Aluminium kozijnen Nieuw Vennep

Een nieuw aluminium kozijn nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom een uitgebreid gamma aluminium kozijnen aan.

Nabij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Een aluminium kozijn is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.

Belisol Haarlem

In de buurt van Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem.

De adviseurs van Belisol Haarlem vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van aluminium kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Haarlem. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Nieuw Vennep. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Haarlem beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Komt u ook naar Belisol Haarlem?

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat en heten u van harte welkom!