Aluminium kozijn kopen in Nieuw Vennep

De keuze voor een kozijn is niet eenvoudig. Ieder type kozijn heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken aluminium kozijnen zich door de lange levensduur. Bij Belisol Haarlem is ieder project maatwerk.

In de buurt van Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Kent u de pluspunten van aluminium kozijnen? Belisol Haarlem verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.

Belisol Haarlem

In de buurt van Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem.

De showroom van Belisol in Haarlem heeft een ruime keuze in aluminium kozijnen, waardoor er altijd wel iets naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de verkopers u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. Bij ons is ieder project maatwerk. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 39 in Haarlem. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de vakexperts. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over onze aluminium kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Haarlem. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Nieuw Vennep. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Haarlem vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!