Aluminium kozijn kopen in Nieuw Vennep

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

Nabij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Een aluminium kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben aluminium kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Belisol Haarlem geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Nieuw Vennep.

Belisol in Haarlem heeft een mooie showroom met een groot scala aluminium kozijnen. De adviseurs geven u graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze. U kunt Belisol Haarlem bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op A.Hofmanweg 39 in Haarlem. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 023 881 21 21. Onze experts helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

Dianca uit Nieuw Vennep: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Haarlem. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Haarlem beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor advies op maat.

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.