Kunststof deuren in Nieuw Vennep

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover kunststof deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Haarlem geeft u graag advies.

Nabij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Huizenbezitters kiezen al geruime tijd massaal voor kunststof deuren. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid en het gemak van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Kunststof deuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de deuren van Belisol Haarlem.

  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Haarlem

Vlakbij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem.

Belisol Haarlem heeft een uitgebreide en moderne showroom, met een gamma van kozijnen en deuren. Hier leidt eigenaar Peter Van Balen alles in goede banen. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is A.Hofmanweg 39 in Haarlem. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Nieuw Vennep. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Haarlem. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Haarlem daarom van harte willen aanraden!"

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Breng een bezoek aan Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!