Kunststof deur kopen in Nieuw Vennep

De keuze voor een deur is geen gemakkelijke. Ieder type deur heeft unieke kenmerken. Zo kenmerkt kunststof zich door het robuuste karakter. Bij Belisol Haarlem begeleiden we u bij het maken van de juiste keuze.

Vlakbij Nieuw Vennep vindt u Belisol Haarlem

Kunststof deuren hebben de laatste jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger vooral voor houten deuren koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten deuren vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt vlakbij Nieuw Vennep.

Deze vestiging heeft een omvangrijke showroom met een breed scala aan kunststof deuren. Eigenaar Peter Van Balen streeft ernaar iedere klant te voorzien van een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit. De showroom is geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: A.Hofmanweg 39, Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof deuren van Belisol? Deze worden uitsluitend geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Christien uit Nieuw Vennep: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde deuren: .

Kom langs in de showroom van Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!