Kunststof kozijnen in IJmuiden

Een nieuw kunststof kozijn nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom tientallen kunststof kozijnen aan.

In de buurt van IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger voor houten kozijnen koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten kozijnen vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.

Belisol Haarlem

Nabij IJmuiden vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Bij Belisol Haarlem treft u een uitgebreide showroom, waar Peter Van Balen u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 40 in Haarlem. U kunt ook telefonisch terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit IJmuiden. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Haarlem. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Haarlem daarom van harte willen aanraden!"

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Haarlem. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Haarlem?

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!