Aluminium deuren in IJmuiden

Aluminium deuren zijn erg populair. Belisol Haarlem is expert in aluminium deuren. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol Haarlem een ruim assortiment kozijnen toont.

In de buurt van IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een aluminium deur? Dan zijn er volop mogelijkheden. Aluminium komt in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom de aluminium kozijnen van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: het materiaal splijt niet, waardoor het vuil zich niet kan opstapelen.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van IJmuiden.

De showroom van Belisol [oergmeente] biedt een grote keuze in aluminium kozijnen. De verkopers geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan meer dan 40 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 40 in Haarlem. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dat kan via het nummer 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan wat klanten van ons vinden. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium van Belisol.

"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit IJmuiden. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit IJmuiden. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Komt u ook naar Belisol Haarlem?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Haarlem. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!