Houten deur kopen in IJmuiden

Laat uw houten deuren plaatsen door Belisol Haarlem. De medewerkers van Belisol zijn ervaren en geven u graag antwoord op al uw vragen.

In de buurt van IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten deuren zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Belisol Haarlem geeft u drie redenen waarom een houten deur de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u vlakbij IJmuiden.

Belisol in Haarlem is eenvoudig aan te rijden. De showroom heeft een uitgebreide collectie houten deuren. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Belisol Haarlem is al meer dan 40 jaar vakspecialist. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 40 in Haarlem. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem heeft houten deuren geplaatst bij meer dan duizend tevreden klanten. Hier leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

Dennis uit Haarlem: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."
"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Haarlem. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."

Meer informatie over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Komt u ook naar Belisol Haarlem?

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, maken we advies op maat. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.