Houten deur kopen in IJmuiden

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

In de buurt van IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten deur van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van IJmuiden.

De showroom van Belisol Haarlem heeft een groot assortiment houten deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 40 in Haarlem met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 023 881 21 21 om in contact te komen met één van de medewerkers.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit IJmuiden. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Haarlem. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Haarlem beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Neem een kijkje bij Belisol Haarlem.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Wij vinden maatwerk en begeleiding belangrijk. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de experts van Belisol Haarlem. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!