Kunststof deur kopen in IJmuiden

Een nieuwe kunststof deur nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom tientallen kunststof deuren aan.

In de buurt van IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof deuren zijn er in tientallen verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een deur die past.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Kent u de voordelen van kunststof deuren al? Belisol Haarlem verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van IJmuiden.

Belisol Haarlem vindt u een ruime showroom, waar Peter Van Balen u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 40 in Haarlem. U kunt ook telefonisch terecht, want een goed begin is het halve werk. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van professioneel geplaatste kunststof deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit IJmuiden. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit IJmuiden. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor een persoonlijk advies.

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Begeleiding en maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Wellicht tot snel!