Kunststof deuren in IJmuiden

Tegenwoordig zijn kunststof deuren de maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe deuren te plaatsen? Belisol Haarlem voorziet u graag van een gedegen advies.

Nabij IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een kunststof deur? Dan zijn de mogelijkheden vaak ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Wit, zwart of blauw? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen met uw keuze geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof deuren van Belisol Haarlem.

  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt vlakbij IJmuiden.

Deze vestiging heeft een omvangrijke showroom met een breed scala aan kunststof deuren. Eigenaar Peter Van Balen streeft ernaar iedere klant te voorzien van een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit. De showroom is geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: A.Hofmanweg 40, Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol in Haarlem heeft jarenlange ervaring in het professioneel plaatsen van deuren en kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit IJmuiden. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Antoinette uit Haarlem: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!