Schuifpui IJmuiden

Laat uw schuifpui plaatsen door Belisol Haarlem. De medewerkers van Belisol zijn ervaren vakmensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

De schuifpui is al jaren geliefd bij gezinnen. Wij garanderen een optimale plaatsing en werken uitsluitend samen met vakmensen.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor een schuifpui te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van de schuifpui.

  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u vlakbij IJmuiden.

Deze showroom heeft een uitgebreid gamma deuren, kozijnen en schuifpuien. De specialisten helpen u graag met advies op maat. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: A.Hofmanweg 40 in Haarlem. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de gecertificeerde vakmensen van Belisol via 023 881 21 21.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor de schuifpuien van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Haarlem. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Meer informatie over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde schuifpuien: .

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Graag maken we ook u onze volgende tevreden klant. Onze producten worden geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Een afspraak met een expert van Belisol Haarlem maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!