Aluminium kozijnen IJmuiden

De keuze voor een kozijn is niet eenvoudig. Ieder type kozijn heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken aluminium kozijnen zich door de lange levensduur. Bij Belisol Haarlem is ieder project maatwerk.

Nabij IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

Aluminium is een veelgebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor kozijnen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor aluminium kozijnen? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van aluminium kozijnen van Belisol Haarlem u kunnen overhalen.

  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van IJmuiden.

De showroom van Belisol Haarlem heeft een uitgebreide keuze in aluminium kozijnen. De specialisten van deze vestiging geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorzien u vervolgens van gedegen advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 40 in Haarlem. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 023 881 21 21.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de aluminium kozijnen van Belisol Haarlem? Belisol plaatst dagelijks kozijnen bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit IJmuiden. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
Dianca uit IJmuiden: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de aluminium kozijnen van Belisol Haarlem? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Belisol Haarlem verwelkomt u graag in de showroom.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Haarlem. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!