Houten kozijn kopen in IJmuiden

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Haarlem plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

In de buurt van IJmuiden vindt u Belisol Haarlem

Huizenbezitters kiezen vaker voor houten kozijnen. Zij zijn gecharmeerd door de natuurlijke uitstraling van houten kozijnen. Hout geeft een woning extra sfeer en een landelijke look and feel.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Haarlem verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Haarlem

In de contreien van IJmuiden vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Deze vestiging heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen voorziet iedere klant van advies op maat. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de exacte openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: A.Hofmanweg 40, Haarlem. Belisol Haarlem heeft volop parkeermogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

De vakmensen van Belisol in Haarlem hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van houten kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit IJmuiden. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit IJmuiden. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!