Schuifpui in Hoofddorp

Laat uw schuifpui plaatsen door Belisol Haarlem. De medewerkers van Belisol zijn ervaren vakmensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Gezinnen kiezen massaal voor de schuifpui. Deze staat voor gemak en comfort. De schuifpui zorgt voor een ideale verbinding van de woonkamer met de tuin.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor een schuifpui te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van de schuifpui.

  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.
  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.
  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt in de buurt van Hoofddorp.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Peter Van Balen voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 32, Haarlem. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor Belisol.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Haarlem. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Haarlem. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Wilt u meer weten over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde schuifpuien.

Belisol Haarlem verwelkomt u graag in de showroom.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij garanderen u dat de plaatsing optimaal gebeurt. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!