Schuifpui Hoofddorp

Schuifpuien geven uw woning een extra dimensie. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en kennis van schuifpuien. De medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

In de buurt van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, schuifpuien zijn er voor ieder type woning. De schuifpui komt in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een schuifpui naar wens.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor een schuifpui te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van de schuifpui.

  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte korte rijafstand van Hoofddorp.

De adviseurs van Belisol Haarlem vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van schuifpuien. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 32 in Haarlem. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en schuifpuien. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Haarlem. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Hoofddorp. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer weten over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Wij hechten belang aan maatwerk en begeleiding. We zien u graag in onze showroom voor een advies en heten u van harte welkom!