Houten deuren Hoofddorp

De keuze voor een houten deur van Belisol Haarlem is een verstandige keus. Hout geeft sfeer en gaat tientallen jaren mee.

Vlakbij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Houten deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze naar smaak bewerkt en geverfd worden. Klassiek, modern of natuurlijk, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Haarlem.

  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.

Belisol Haarlem

In de contreien van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem.

De vestiging van Belisol in Haarlem beschikt over een grote collectie houten deuren. De vakspecialisten voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Hoofddorp. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 32, Haarlem. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Haarlem? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Dennis uit Haarlem: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."
Wilvid uit Hoofddorp: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer weten over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor advies op maat.

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!