Houten deur kopen in Hoofddorp

Denkt u erover een houten deur te vervangen of te plaatsen? Belisol Haarlem is expert in alle type deuren en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw woning past.

Vlakbij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Houten deuren hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten deuren van Belisol Haarlem.

  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Hoofddorp.

Belisol in Haarlem is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Peter Van Balen streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Haarlem is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Haarlem iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op A.Hofmanweg 32 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Haarlem. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."
Wilvid uit Hoofddorp: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer weten over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor advies op maat.

Komt u binnenkort bij Belisol Haarlem langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!