Houten deur kopen in Hoofddorp

Laat uw houten deuren plaatsen door Belisol Haarlem. De medewerkers van Belisol zijn ervaren en geven u graag antwoord op al uw vragen.

Nabij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Haarlem verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.

Belisol Haarlem

In de omgeving van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Peter Van Balen helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: A.Hofmanweg 32 in Haarlem. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Hoofddorp op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
Dennis uit Haarlem: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de houten deuren van Belisol Haarlem? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Belisol Haarlem verwelkomt u graag in de showroom.

Komt u binnenkort bij Belisol Haarlem langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!