Kunststof deuren in Hoofddorp

De keuze voor een deur is geen gemakkelijke. Ieder type deur heeft unieke kenmerken. Zo kenmerkt kunststof zich door het robuuste karakter. Bij Belisol Haarlem begeleiden we u bij het maken van de juiste keuze.

In de buurt van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof deuren zijn er in tientallen verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een deur die past.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

De keuze voor de juiste deur is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof deuren van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.
  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem vindt u in de buurt van Hoofddorp.

Belisol Haarlem heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof deuren. Eigenaar Peter Van Balen helpt u graag met een persoonlijk advies. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op A.Hofmanweg 32 in Haarlem. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een deur, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Haarlem helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof deuren van Belisol.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Haarlem. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Haarlem daarom van harte willen aanraden!"
Karin uit Hoofddorp: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer ervaringen over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde deuren: .

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Haarlem

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!