Kunststof deur kopen in Hoofddorp

Laat een kunststof deur plaatsen door Belisol Haarlem. Op veel modellen krijgt u 20 jaar garantie.

Vlakbij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Een kunststof deur is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type deur is zowel op korte, als lange termijn veelal de voordeligste optie. Daarom zijn kunststof deuren zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Belisol Haarlem geeft u drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen. Lees hier over de voordelen van kunststof.

  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Hoofddorp.

Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Haarlem, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 32 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol in Haarlem heeft jarenlange ervaring in het professioneel plaatsen van deuren en kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

Karin uit Hoofddorp: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Hoofddorp. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde kunststof deuren.

Kom langs bij Belisol Haarlem

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Want maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Hopelijk tot ziens!