Aluminium deuren Hoofddorp

Een nieuwe aluminium deur nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom een groot scala aluminium deuren aan.

Nabij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Een aluminium deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Belisol Haarlem geeft u drie redenen waarom een aluminium deur de slimste oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem vindt u in de buurt van Hoofddorp.

Belisol Haarlem beschikt over een grote collectie aluminium deuren. De verkopers voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Hoofddorp. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 32, Haarlem. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

Dagelijks kiezen honderden klanten met tevredenheid voor de aluminium deuren van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Hoofddorp. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Haarlem. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

We zien u graag bij Belisol Haarlem.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!