Aluminium deur kopen in Hoofddorp

Kiest u voor een aluminium deur? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium deuren altijd geplaatst door specialisten.

Vlakbij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, aluminium deuren zijn er voor ieder type woning. Aluminium deuren komen in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

De keuze voor de juiste deur is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een aluminium deur van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Haarlem

Vlakbij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem.

De verkopers van Belisol Haarlem vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van aluminium deuren. Belisol is al meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 32 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over de aluminium deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de tientallen ervaringen.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Haarlem. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Hoofddorp. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Wilt u meer weten over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium deuren.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit in de showroom.

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!