Kunststof kozijnen in Hoofddorp

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Haarlem. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

In de buurt van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

De mogelijkheden van een kunststof kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof kozijnen van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Haarlem

Nabij Hoofddorp vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Belisol Haarlem heeft een omvangrijke showroom met een brede collectie kunststof kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: A.Hofmanweg 32, Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Hoofddorp. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Christien uit Hoofddorp: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Haarlem achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof kozijnen op Belisol.nl.

Kom langs in de showroom van Belisol Haarlem.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!