Kunststof kozijnen in Hoofddorp

De keuze voor een kozijn is geen makkelijke. Ieder type kozijn heeft unieke kenmerken. Zo kenmerkt kunststof zich door het robuuste karakter. Bij Belisol Haarlem kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van kunststof kozijnen.

Nabij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger voor houten kozijnen koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten kozijnen vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de voordelen van kunststof.

  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.

Belisol Haarlem

Nabij Hoofddorp vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de showroom van Belisol Haarlem, waar u een uitgebreid assortiment van kunststof kozijnen vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 32 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van kunststof kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten naar hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
Christien uit Hoofddorp: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Haarlem. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom langs in de showroom van Belisol Haarlem.

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Peter Van Balen van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U bent van harte welkom!