Kunststof kozijnen Hoofddorp

Een kunststof kozijn van Belisol Haarlem is een slimme keus. Wij vinden voor ieder probleem een oplossing. Wist u dat kunststof goed isoleert en daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft?

Vlakbij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van pvc en dienen voornamelijk als vervanging voor versleten houten kozijnen. Het voordeel is dat deze vele malen makkelijker zijn te onderhouden dan de houten varianten.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof kozijn van Belisol Haarlem te kiezen.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt vlakbij Hoofddorp.

Bij Belisol Haarlem treft u een uitgebreide showroom, waar Peter Van Balen u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 32 in Haarlem. U kunt ook telefonisch terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van kunststof kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten naar hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Hoofddorp op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Haarlem

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!