Aluminium kozijnen Hoofddorp

Aluminium is het materiaal bij uitstek voor grote raamoppervlakken. Denkt u erover aluminium kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Haarlem geeft u graag advies in uw keuze.

Vlakbij Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Aluminium is een veelgebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor kozijnen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor aluminium kozijnen? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van aluminium kozijnen van Belisol Haarlem u kunnen overhalen.

  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Haarlem

In de buurt van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem.

De showroom van Belisol in Haarlem heeft een ruime keuze in aluminium kozijnen, waardoor er altijd wel iets naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de verkopers u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. Bij ons is ieder project maatwerk. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 32 in Haarlem. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de vakexperts. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Hoofddorp. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Hoofddorp. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Haarlem vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Haarlem.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat en heten u van harte welkom!