Aluminium kozijnen Hoofddorp

Aluminium kozijnen zijn erg populair. Belisol Haarlem is expert in aluminium kozijnen. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment kozijnen toont.

In de buurt van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, aluminium kozijnen zijn er voor ieder type woning. Aluminium kozijnen komen in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Kent u de pluspunten van aluminium kozijnen? Belisol Haarlem verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Hoofddorp.

Bij Belisol Haarlem helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 32 in Haarlem. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Haarlem. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Wilt u meer weten over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

We zien u graag bij Belisol Haarlem.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Haarlem. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Haarlem. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!