Houten kozijn kopen in Hoofddorp

Houten kozijnen geven sfeer en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De vakmensen van Belisol Haarlem hebben uitgebreide kennis van houten kozijnen. De medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

In de buurt van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Haarlem verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.

Belisol Haarlem

In de omgeving van Hoofddorp vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Deze locatie heeft diverse modellen houten kozijnen, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Peter Van Balen u graag met een persoonlijk advies. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 32 in Haarlem. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten kozijn van Belisol.

"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Hoofddorp. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Hoofddorp. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Haarlem.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!