Houten kozijn kopen in Hoofddorp

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Haarlem plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

In de buurt van Hoofddorp vindt u Belisol Haarlem

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van hout.

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Hoofddorp.

In de showroom van Belisol Haarlem helpt eigenaar Peter Van Balen u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 32 in Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Hoofddorp. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Hoofddorp op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom naar Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!