Houten kozijnen Hillegom

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Ieder type kozijn heeft zijn eigen kenmerken. Zo kenmerkt hout zich door de lange levensduur. Bij Belisol Haarlem kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

Nabij Hillegom vindt u Belisol Haarlem

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Haarlem.

  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u in de omgeving van Hillegom.

In de showroom van Belisol Haarlem vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Haarlem bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 38 in Haarlem. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Peter Van Balen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Hillegom. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Hillegom op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Zij kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!