Aluminium deuren in Hillegom

Aluminium is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover aluminium deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Haarlem geeft u graag advies bij uw keuze.

Nabij Hillegom vindt u Belisol Haarlem

De mogelijkheden van een aluminium deur zijn eindeloos. Kiest u voor een slank en elegant profiel? Of een industriële sfeer? Er zijn opties genoeg.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Wij geven u drie redenen waarom de aluminium kozijnen van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Hillegom.

Belisol Haarlem heeft een groot scala aluminium deuren. De verkopers helpen u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: A.Hofmanweg 38 in Haarlem. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan wat klanten van ons vinden. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium van Belisol.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Hillegom. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Hillegom. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de aluminium deuren van Belisol Haarlem? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit in de showroom.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!