Schuifpui in Hillegom

Een nieuwe schuifpui nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom een groot assortiment schuifpuien.

Vlakbij Hillegom vindt u Belisol Haarlem

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Kent u de pluspunten van de schuifpui? Belisol Haarlem verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.
  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.

Belisol Haarlem

In de contreien van Hillegom vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Belisol Haarlem heeft een groot assortiment kozijnen, deuren en schuifpuien. De specialisten helpen u met het maken van de juiste keuze. Komt u binnenkort langs? Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 38 in Haarlem met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een vraag? Bel dan naar 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over de schuifpuien. Hieronder leest u een kleine selectie uit de honderden ervaringen.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Haarlem. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Hillegom. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij garanderen u dat de plaatsing optimaal gebeurt. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!