Schuifpui Hillegom

Een nieuwe schuifpui nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom een groot assortiment schuifpuien.

Nabij Hillegom vindt u Belisol Haarlem

Huizenbezitters kiezen vaker voor een schuifpui. Zij zijn gecharmeerd door de elegante uitstraling en robuuste kwaliteit. De schuifpui geeft een woning extra karakter.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

De schuifpui heeft aanzienlijk veel voordelen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de schuifpui van Belisol Haarlem.

  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.

Belisol Haarlem

In de contreien van Hillegom vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Peter Van Balen voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 38, Haarlem. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over de schuifpuien. Hieronder leest u een kleine selectie uit de honderden ervaringen.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Haarlem. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Haarlem. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Meer weten over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. Onze verkopers heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Bij ons is ieder project maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!