Kunststof kozijnen Hillegom

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Haarlem krijgt u op veel modellen kunststof kozijnen 20 jaar garantie. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door vakexperts. Vakmanschap vinden wij belangrijk.

In de buurt van Hillegom vindt u Belisol Haarlem

Kunststof kozijnen worden tegenwoordig vele malen vaker geplaatst dan houten kozijnen. Laat u zich voor aankoop eerst goed informeren over het type kozijn dat bij u past.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Haarlem

Nabij Hillegom vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Bij Belisol in Haarlem vindt u een ruime keuze uit diverse modellen kunststof kozijnen. De kans is groot dat er een model tussen zit dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan begeleidt eigenaar Peter Van Balen u graag opweg naar de juiste keuze. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 38 in Haarlem. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Hillegom. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk hier de recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom naar Belisol Haarlem.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!