Kunststof kozijnen Hillegom

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor een kozijn. Denkt u erover kunststof kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Haarlem geeft u graag advies. Wij vinden het van groot belang dat u goed begeleid wordt bij uw keuze.

In de buurt van Hillegom vindt u Belisol Haarlem

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van pvc en dienen voornamelijk als vervanging voor versleten houten kozijnen. Het voordeel is dat deze vele malen makkelijker zijn te onderhouden dan de houten varianten.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn van Belisol Haarlem.

  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Hillegom.

Belisol Haarlem heeft een uitgebreid gamma showmodellen. Eigenaar Peter Van Balen streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Haarlem bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 38 in Haarlem. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Peter Van Balen. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem heeft kunststof kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
Karin uit Hillegom: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Haarlem. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Zien we u bij Belisol Haarlem?

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!