Kunststof deur kopen in Hillegom

Kunststof deuren vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Haarlem krijgt u 20 jaar garantie op verschillende modellen kunststof deuren. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door geregistreerde vakexperts.

In de buurt van Hillegom vindt u Belisol Haarlem

Kunststof deuren zijn gemaakt van pvc, een stevig materiaal. Esthetisch, technisch en qua isolatiewaarde zit u bij Belisol meer dan goed, dat is onze garantie.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

De keuze voor de juiste deur is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof deuren van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem vindt u in de buurt van Hillegom.

Belisol in Haarlem heeft een ruim assortiment kunststof kozijnen en deuren. De eigenaar, Peter Van Balen, staat garant voor een optimale klantervaring. Komt u binnenkort langs? De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U kunt ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 38 in Haarlem. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem heeft vakkundig kunststof deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Hillegom. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
Karin uit Hillegom: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde kunststof deuren.

Breng een bezoek aan Belisol Haarlem.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies op maat. Wellicht tot snel!