Kunststof deur kopen in Hillegom

Kunststof deuren vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Haarlem krijgt u 20 jaar garantie op verschillende modellen kunststof deuren. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door geregistreerde vakexperts.

Vlakbij Hillegom vindt u Belisol Haarlem

Een kunststof deur is in de meeste situaties de beste en voordeligste oplossing. De verkoop van deze deuren neemt al jarenlang gestaag toe. Kunststof deuren zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

De keuze voor de juiste deur is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof deuren van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Hillegom.

Belisol Haarlem heeft een riante showroom met een uitgebreid aanbod kunststof deuren. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt Belisol Haarlem bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op A.Hofmanweg 38 in Haarlem. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 023 881 21 21. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan klantcontact. Maatwerk staat bij ons voorop. Wij vroegen klanten om een beoordeling van de service en de producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Hillegom. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
Christien uit Hillegom: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer ervaringen over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde deuren: .

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Haarlem?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!