Aluminium kozijnen Hillegom

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

Nabij Hillegom vindt u Belisol Haarlem

Een aluminium kozijn is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Haarlem.

  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Hillegom.

De showroom van Belisol in Haarlem heeft een ruime keuze in aluminium kozijnen, waardoor er altijd wel iets naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de verkopers u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. Bij ons is ieder project maatwerk. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 38 in Haarlem. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de vakexperts. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Hillegom. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Hillegom. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Haarlem vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

We zien u graag bij Belisol Haarlem.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Haarlem. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!