Houten deuren in Hillegom

Kiest u voor een houten deur? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze houten deuren altijd geplaatst door specialisten.

Nabij Hillegom vindt u Belisol Haarlem

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Haarlem.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Hillegom.

Belisol in Haarlem is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Peter Van Balen streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Haarlem is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Haarlem iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op A.Hofmanweg 38 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Haarlem? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Wilvid uit Hillegom: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."
"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Haarlem vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!