Schuifpui Heemstede

Kiest u voor een schuifpui? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze schuifpuien altijd geplaatst door vakmensen.

In de buurt van Heemstede vindt u Belisol Haarlem

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor een schuifpui? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van een schuifpui van Belisol Haarlem u kunnen overhalen.

  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt in de buurt van Heemstede.

De locatie van Belisol Haarlem is eenvoudig te bereiken. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Wij hechten veel waarde aan de juiste begeleiding, want ieder project is maatwerk voor ons. Komt u gerust eens langs in onze showroom! Er is volop parkeergelegenheid. Wij zijn de hele week geopend, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 34 in Haarlem. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor Belisol.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Haarlem. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Haarlem beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol schuifpuien.

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Wij hechten belang aan maatwerk en begeleiding. We zien u graag in onze showroom voor een advies en heten u van harte welkom!