Schuifpui in Heemstede

Laat uw schuifpui plaatsen door Belisol Haarlem. De medewerkers van Belisol zijn ervaren vakmensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

Nabij Heemstede vindt u Belisol Haarlem

De schuifpui is al jaren geliefd bij gezinnen. Wij garanderen een optimale plaatsing en werken uitsluitend samen met vakmensen.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor een schuifpui? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van een schuifpui van Belisol Haarlem u kunnen overhalen.

  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt vlakbij Heemstede.

De locatie van Belisol Haarlem is eenvoudig te bereiken. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Wij hechten veel waarde aan de juiste begeleiding, want ieder project is maatwerk voor ons. Komt u gerust eens langs in onze showroom! Er is volop parkeergelegenheid. Wij zijn de hele week geopend, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 34 in Haarlem. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem voorziet dagelijks circa 150 gezinnen van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u recente beoordelingen.

Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Haarlem. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!