Houten kozijnen Heemstede

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Haarlem. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Heemstede vindt u Belisol Haarlem

Houten kozijnen zijn sinds jaar en dag favoriet. Ze zijn er in veel verschillende vormen, soorten en maten. Robuust, landelijk of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van hout.

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Heemstede.

De showroom van Belisol Haarlem heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen helpt u graag door middel van een persoonlijk advies. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden van deze locatie. U vindt de showroom op A.Hofmanweg 34 in Haarlem. Deze locatie heeft ruime parkeergelegenheid. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Heemstede. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Heemstede. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."

Meer ervaringen over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten kozijnen: .

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Haarlem?

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!