Aluminium deur kopen in Heemstede

Een nieuwe aluminium deur nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom een groot scala aluminium deuren aan.

In de buurt van Heemstede vindt u Belisol Haarlem

Een aluminium deur is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt niet. Daarnaast hebben aluminium deuren een lange levensduur.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een aluminium deur van Belisol Haarlem.

  • Aluminium deuren zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt vlakbij Heemstede.

Belisol Haarlem heeft een ruim opgezette showroom met een groot aanbod aluminium deuren. De adviseurs geven u graag advies op maat. U kunt Belisol Haarlem bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. Hier is men al meer dan 40 jaar brancheleider in de regio rondom Haarlem. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 34 in Haarlem. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 023 881 21 21. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Belisol in Haarlem heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van aluminium deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Haarlem beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium deuren.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor advies op maat.

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!