Kunststof deuren in Heemstede

Denkt u erover een kunststof deur te plaatsen? Belisol Haarlem is gespecialiseerd in alle type deuren en kan u adviseren welke deur bij uw situatie past.

Vlakbij Heemstede vindt u Belisol Haarlem

Huizenbezitters kiezen al geruime tijd massaal voor kunststof deuren. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid en het gemak van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Belisol Haarlem geeft u drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen. Lees hier over de voordelen van kunststof.

  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Haarlem

Vlakbij Heemstede vindt u Belisol Haarlem.

Belisol in Haarlem heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof deuren. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van advies op maat. En juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is A.Hofmanweg 34 in Haarlem. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dan kan via 023 881 21 21.

Referenties

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Haarlem. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststofkozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Haarlem. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
Karin uit Heemstede: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer ervaringen lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

We verwelkomen u graag bij Belisol Haarlem.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Haarlem. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing, want ieder project is maatwerk. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!