Kunststof kozijn kopen in Heemstede

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof kozijnen heen. Belisol Haarlem is specialist in kozijnen. Wij plaatsen iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Nabij Heemstede vindt u Belisol Haarlem

Een kunststof kozijn is in de meeste situaties een ideale en voordelige oplossing. De verkoop van deze kozijnen neemt al jarenlang gestaag toe. Kunststof kozijnen zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Daarom is er altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de voordelen van kunststof.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Haarlem

Nabij Heemstede vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Bij Belisol in Haarlem vindt u een ruime keuze uit diverse modellen kunststof kozijnen. De kans is groot dat er een model tussen zit dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan begeleidt eigenaar Peter Van Balen u graag opweg naar de juiste keuze. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 34 in Haarlem. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van kunststof kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten naar hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

Karin uit Heemstede: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Heemstede. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer ervaringen over Belisol Haarlem lezen? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom naar Belisol Haarlem.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!