Kunststof kozijnen in Heemstede

Kunststof kozijnen zijn robuust en ideaal voor ieder type woning. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en grote kennis van kozijnen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een gedegen advies.

In de buurt van Heemstede vindt u Belisol Haarlem

Kunststof kozijnen worden tegenwoordig vele malen vaker geplaatst dan houten kozijnen. Laat u zich voor aankoop eerst goed informeren over het type kozijn dat bij u past.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de kozijnen van Belisol Haarlem.

  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt vlakbij Heemstede.

Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van de juiste begeleiding. U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is A.Hofmanweg 34 in Haarlem. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Heemstede. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Haarlem. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom naar Belisol Haarlem.

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Wij zien ieder project als maatwerk. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Hopelijk tot ziens!