Aluminium kozijnen Heemstede

Denkt u erover een aluminium kozijn te plaatsen? Belisol Haarlem is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

In de buurt van Heemstede vindt u Belisol Haarlem

Aluminium kozijnen komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze in uiteenlopende kleuren gefabriceerd worden. Robuust, elegant of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Heemstede.

De vestiging van Belisol in Haarlem heeft een groot assortiment deuren en aluminium kozijnen. De specialisten van deze locatie staan garant voor een optimale klantbeleving. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Dus, komt u binnenkort langs? Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 34 in Haarlem met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 023 881 21 21.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Haarlem. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Heemstede. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Wilt u meer weten over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Haarlem verwelkomt u graag in de showroom.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!