Houten deuren Heemstede

Denkt u erover een houten deur te vervangen of te plaatsen? Belisol Haarlem is expert in alle type deuren en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw woning past.

Nabij Heemstede vindt u Belisol Haarlem

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Haarlem.

  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Heemstede.

De vestiging van Belisol in Haarlem beschikt over een grote collectie houten deuren. De vakspecialisten voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Heemstede. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 34, Haarlem. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Haarlem. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."
"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor advies op maat.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Haarlem. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Haarlem. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!