Kunststof deur kopen in Haarlem

Een nieuwe kunststof deur nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom tientallen kunststof deuren aan.

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof deuren zijn er in tientallen verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een deur die past.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen met uw keuze geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof deuren van Belisol Haarlem.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Haarlem

Deze vestiging heeft een omvangrijke showroom met een breed scala aan kunststof deuren. Eigenaar Peter Van Balen streeft ernaar iedere klant te voorzien van een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit. De showroom is geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: A.Hofmanweg 35, Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Haarlem. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Haarlem daarom van harte willen aanraden!"
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Kom naar Belisol Haarlem.

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Begeleiding en maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Wellicht tot snel!