Aluminium deur kopen in Haarlem

Kiest u voor een aluminium deur? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium deuren altijd geplaatst door specialisten.

Kiest u voor een aluminium deur? Dan zijn er volop mogelijkheden. Aluminium komt in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

De keuze voor de juiste deur is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een aluminium deur van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Aluminium heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Haarlem

De showroom van Belisol Haarlem heeft een ruime keuze uit aluminium deuren, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de verkopers u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Belisol is al meer dan meer dan 40 jaar vakexpert in de omgeving van Haarlem. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Deze vestiging is gesloten op zondag. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 35 in Haarlem. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan wat klanten van ons vinden. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium van Belisol.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Haarlem. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Meer weten over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Komt u ook naar Belisol Haarlem?

We willen ook van u een tevreden klant maken. We kijken vrijblijvend naar de opties en doen u een passende offerte. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!