Aluminium deuren in Haarlem

Aluminium deuren hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Haarlem heeft een grote showroom en kennis van alle typen aluminium deuren. De experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Aluminium deuren winnen aan terrein. Deze deuren zijn inmiddels één van de populairste en meest geplaatste type deuren in Nederland.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Belisol Haarlem geeft u drie redenen waarom een aluminium deur de slimste oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium deuren zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem beschikt over een grote collectie aluminium deuren. De verkopers voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Haarlem. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 35, Haarlem. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten daarom een beoordeling van onze service en van onze aluminium deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Haarlem. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Wilt u meer weten over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium deuren.

Komt u ook naar Belisol Haarlem?

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Peter Van Balen van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!