Houten deuren Haarlem

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Haarlem helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Een houten deur is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout verveelt nooit en is van alle tijden. Daarnaast hebben houten deuren een lange levensduur.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Houten deuren hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten deuren van Belisol Haarlem.

  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Haarlem

Deze vestiging heeft een fijne showroom met een groot aanbod houten deuren. De adviseurs geven u graag advies op maat. U kunt Belisol Haarlem bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. Hier is men al meer dan 40 jaar brancheleider in de regio rondom Haarlem. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op A.Hofmanweg 35 in Haarlem. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 023 881 21 21. Onze experts helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Haarlem de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Haarlem. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Meer informatie over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Neem een kijkje bij Belisol Haarlem.

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!