Houten kozijn kopen in Haarlem

Denkt u erover een houten kozijn te plaatsen? Belisol Haarlem is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn het beste bij uw woning past.

Houten kozijnen zijn sinds jaar en dag favoriet. Ze zijn er in veel verschillende vormen, soorten en maten. Robuust, landelijk of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Haarlem de ideale oplossing is:

  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.

Belisol Haarlem

Eigenaar Peter Van Balen van Belisol in Haarlem helpt u graag met de juiste begeleiding. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is A.Hofmanweg 35 in Haarlem. Deze locatie biedt volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 023 881 21 21.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Haarlem. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Haarlem op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Op zoek naar meer ervaringen met de houten kozijnen van Belisol Haarlem? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!