Kunststof kozijnen in Haarlem

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Haarlem. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Kunststof kozijnen komen in veel verschillende vormen, maten en diktes. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof kozijn dat aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de kozijnen van Belisol Haarlem.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van de juiste begeleiding. U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is A.Hofmanweg 35 in Haarlem. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol in Haarlem heeft jarenlange ervaring en helpt dagelijks circa 150 gezinnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Haarlem op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
Karin uit Haarlem: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer ervaringen over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Peter Van Balen van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U bent van harte welkom!