Aluminium kozijnen Haarlem

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Haarlem worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

Aluminium kozijnen komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze in uiteenlopende kleuren gefabriceerd worden. Robuust, elegant of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Haarlem

De showroom van Belisol Haarlem heeft een uitgebreide keuze in aluminium kozijnen. De specialisten van deze vestiging geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorzien u vervolgens van gedegen advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 35 in Haarlem. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een aluminium kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Haarlem helpt u graag aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de aluminium kozijnen van Belisol.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Haarlem. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Haarlem. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Begeleiding staat bij Belisol altijd voorop. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!