Aluminium kozijn kopen in Haarlem

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Haarlem is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

Een aluminium kozijn is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.

Belisol Haarlem

Bij Belisol Haarlem helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 35 in Haarlem. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Haarlem. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Haarlem vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit in de showroom.

Graag maken we van u onze volgende tevreden klant. Kom bij Belisol Haarlem langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze experts nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!