Schuifpui Haarlem

Denkt u erover een schuifpui aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Haarlem geeft u graag advies bij uw keuze, omdat wij waarde hechten aan goede begeleiding.

Gezinnen kiezen massaal voor de schuifpui. Deze staat voor gemak en comfort. De schuifpui zorgt voor een ideale verbinding van de woonkamer met de tuin.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Belisol Haarlem geeft u drie redenen waarom een schuifpui een ideale oplossing is. Lees hier over de voordelen.

  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.
  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem heeft een groot assortiment kozijnen, deuren en schuifpuien. De specialisten helpen u met het maken van de juiste keuze. Komt u binnenkort langs? Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 35 in Haarlem met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een vraag? Bel dan naar 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Haarlem? Belisol helpt iedere dag 150 tevreden gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Dianca uit Haarlem: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Haarlem. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Meer reviews over Belisol Haarlem vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien op Belisol.nl.

Belisol Haarlem verwelkomt u graag in de showroom.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. Onze verkopers heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Bij ons is ieder project maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!