Kunststof kozijnen in Zandvoort

Denkt u erover om een kunststof kozijn te plaatsen? Belisol Haarlem is gespecialiseerd in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn bij uw situatie past. Een goed advies vinden wij van groot belang!

In de buurt van Zandvoort vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een kunststof kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of landelijk? Modern of klassiek? Wit, antraciet of blauw? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de kozijnen van Belisol Haarlem.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.

Belisol Haarlem

Nabij Zandvoort vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Belisol Haarlem heeft een omvangrijke showroom met een brede collectie kunststof kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: A.Hofmanweg 36, Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Karin uit Zandvoort: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Zandvoort. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Haarlem achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof kozijnen op Belisol.nl.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Haarlem

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Wellicht tot snel!