Houten deuren Zandvoort

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

Nabij Zandvoort vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Belisol Haarlem geeft u drie redenen waarom een houten deur de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Zandvoort.

Deze vestiging heeft een fijne showroom met een groot aanbod houten deuren. De adviseurs geven u graag advies op maat. U kunt Belisol Haarlem bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. Hier is men al meer dan 40 jaar brancheleider in de regio rondom Haarlem. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op A.Hofmanweg 36 in Haarlem. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 023 881 21 21. Onze experts helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

Wilvid uit Zandvoort: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."
"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Haarlem de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"

Meer informatie over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Belisol Haarlem nodigt u graag uit in de showroom.

Komt u binnenkort bij Belisol Haarlem langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!