Houten kozijnen in Zandvoort

Kiest u voor een hardhouten kozijn? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden de kozijnen altijd geplaatst door vakexperts.

Nabij Zandvoort vindt u Belisol Haarlem

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten kozijnen van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Zandvoort.

In de showroom van Belisol Haarlem helpt eigenaar Peter Van Balen u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 36 in Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem heeft houten kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Zandvoort. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."
Peter uit Zandvoort: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Haarlem

We willen ook van u een tevreden klant maken. We kijken vrijblijvend naar de opties en doen u een passende offerte. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!