Houten kozijnen Zandvoort

Kiest u voor een hardhouten kozijn? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden de kozijnen altijd geplaatst door vakexperts.

In de buurt van Zandvoort vindt u Belisol Haarlem

Een houten kozijnen is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel soorten en is eenvoudig te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten kozijnen van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u in de omgeving van Zandvoort.

Deze vestiging heeft een mooie showroom met een klein aanbod houten kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Haarlem bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op A.Hofmanweg 36 in Haarlem. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een belangrijke vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 023 881 21 21. Eén van de experts helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

Dianne uit Zandvoort: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."
"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Zandvoort. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Haarlem

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!