Kunststof deuren in Zandvoort

Een kunststof deur van Belisol Haarlem is een verstandige keuze. Kunststof isoleert en is voordelig.

In de buurt van Zandvoort vindt u Belisol Haarlem

Kunststof deuren worden tegenwoordig vele malen vaker geplaatst dan houten deuren. Laat u zich voor aankoop eerst goed informeren over het type deur dat bij u past.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof deur van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Haarlem

Vlakbij Zandvoort vindt u Belisol Haarlem.

Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Haarlem, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 36 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een deur, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Haarlem helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof deuren van Belisol.

Antoinette uit Haarlem: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Zandvoort op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Want maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Hopelijk tot ziens!