Aluminium kozijn kopen in Zandvoort

Denkt u erover aluminium kozijnen te plaatsen? Belisol Haarlem helpt u graag met advies op maat.

Nabij Zandvoort vindt u Belisol Haarlem

Huizenbezitters kiezen vaker voor aluminium kozijnen. Zij zijn gecharmeerd door de elegante uitstraling en robuuste kwaliteit.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt vlakbij Zandvoort.

De showroom van Belisol in Haarlem heeft een ruime keuze in aluminium kozijnen, waardoor er altijd wel iets naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de verkopers u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. Bij ons is ieder project maatwerk. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 36 in Haarlem. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de vakexperts. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een aluminium kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Haarlem helpt u graag aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de aluminium kozijnen van Belisol.

Dianca uit Zandvoort: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Haarlem. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Haarlem vinden. Of bekijk hier de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Komt u ook naar Belisol Haarlem?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Haarlem. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!