Aluminium deuren in Zandvoort

De keuze voor een aluminium deur van Belisol Haarlem is een verstandige keuze. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

Nabij Zandvoort vindt u Belisol Haarlem

Aluminium is een veel gebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor deuren.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom de aluminium kozijnen van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • Aluminium deuren zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem vindt u in de buurt van Zandvoort.

De showroom van Belisol [oergmeente] biedt een grote keuze in aluminium kozijnen. De verkopers geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan meer dan 40 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 36 in Haarlem. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dat kan via het nummer 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Dagelijks kiezen honderden klanten met tevredenheid voor de aluminium deuren van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Haarlem. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Zandvoort. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Meer weten over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Komt u ook naar Belisol Haarlem?

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Bij ons is ieder project maatwerk. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!