Schuifpui in Velserbroek

De keuze voor een schuifpui van Belisol Haarlem is een verstandige keuze. Bij oplevering volgt altijd een kwaliteitscontrole.

Nabij Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

De schuifpui is al jaren geliefd bij gezinnen. Wij garanderen een optimale plaatsing en werken uitsluitend samen met vakmensen.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

De schuifpui heeft aanzienlijk veel voordelen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de schuifpui van Belisol Haarlem.

  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.
  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.
  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte korte rijafstand van Velserbroek.

De locatie van Belisol Haarlem heeft een ideale ligging. Hier vindt u een uitgebreid gamma van schuifpuien. De verkopers begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt de showroom van Belisol Haarlem de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op A.Hofmanweg 37 in Haarlem. Hier is voldoende parkeergelegenheid. U kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken met één van de experts van Belisol. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en schuifpuien. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Haarlem. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer informatie over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde schuifpuien: .

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Haarlem. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Haarlem. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!