Schuifpui Velserbroek

Kiest u voor een schuifpui? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze schuifpuien altijd geplaatst door vakmensen.

In de buurt van Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Een schuifpui is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. De schuifpui komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Haarlem.

  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u vlakbij Velserbroek.

De locatie van Belisol Haarlem is makkelijk te bereiken. De verkopers helpen u graag met een persoonlijk adviesplan. Voor ons is ieder project maatwerk, daarom vinden wij het belangrijk dat u goed wordt begeleid. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op A.Hofmanweg 37 in Haarlem. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Bel dan 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor Belisol.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Velserbroek. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Haarlem. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Haarlem beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol schuifpuien.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Wij hechten belang aan maatwerk en begeleiding. We zien u graag in onze showroom voor een advies en heten u van harte welkom!