Kunststof deuren Velserbroek

Kunststof deuren zijn robuust en ideaal voor ieder type ruimte. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en kennis van deuren. Voor ons is ieder project maatwerk.

Nabij Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Huizenbezitters kiezen al geruime tijd massaal voor kunststof deuren. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid en het gemak van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen met uw keuze geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof deuren van Belisol Haarlem.

  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Velserbroek.

Belisol in Haarlem heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof deuren. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van advies op maat. En juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is A.Hofmanweg 37 in Haarlem. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dan kan via 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van professioneel geplaatste kunststof deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

Antoinette uit Haarlem: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Velserbroek. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren op Belisol.nl.

We verwelkomen u graag bij Belisol Haarlem.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!