Kunststof deuren in Velserbroek

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof deuren heen. Belisol Haarlem is specialist in deuren. Wij hebben een uitgebreid gamma van kozijnen en deuren in kunststof.

Vlakbij Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Kunststof deuren hebben de laatste jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger vooral voor houten deuren koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten deuren vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem vindt u in de buurt van Velserbroek.

Belisol Haarlem heeft een uitgebreide en moderne showroom, met een gamma van kozijnen en deuren. Hier leidt eigenaar Peter Van Balen alles in goede banen. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is A.Hofmanweg 37 in Haarlem. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 023 881 21 21.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof deuren van Belisol? Deze worden uitsluitend geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststofkozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Haarlem. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Velserbroek. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Haarlem

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!